Η ώρα 12.00.’Ekανα τη γνωστή διαδρομή προς το club. Οι πόρτες του εδώ και χρόνια γνωστού underground club ανοίγουν.Από νωρίς κιόλας οι πιστοί είχαν αρχίσει να μαζεύονται,η ατμόσφαιρα στο 7Sins club σκοτεινή.

H ώρα πέρασε γρήγορα και λίγα λεπτά μετά τις 12.30 στη σκηνή εμφανίστηκε ο CHILD FROM THE CRYPT ως support act. Με το γνωστό δικό του style , σκισμένα ρούχα,και χρώματα παραλλαγής έδωσε τον καλύτερο του εαυτό,μας έβαλε όλους μέσα στο κλίμα της βραδιάς με τις σκοτεινές του μουσικές επιλογές από τα harsh & dark electro κομμάτια του. Στη πίστα μαζί του βέβαια και ένας από τους συντάκτες μας.ο Άγγελος (DarkHypnosis) με μία εμπνευσμένη εμφάνιση του στα ηλεκτρονικά drums,o Alex γνωστός ως Τoxikka στα πλήκτρα και οι ιδιαίτερες πάντα Zirconia Starfighter και Αλεξία σε dance support.

Child from the Crypt setlist:

1.Anima
2.You dont exist
3.God’s sign
4.One


Λίγο μετά την δυστοπική εμφάνιση του Child from the crypt,ο εξαιρετικός STHRAF-BAT εμφανίστηκε στη σκηνή του 7Sins με μία φοβερή διάθεση για ‘παιχνίδι’ τινάζοντας στον αέρα ολόκληρο το club,το οποίο είχε γεμίσει με κόσμο.Ο Shtraf-Bat τα έδωσε όλα και οι industrial και noise επιλογές του ξεπέρασαν πολλές προσδοκίες δείχνοντας τον σκληροπηρηνικό χαρακτήρα της μουσικής του.Φορώντας ένα στρατιωτικό αεροπορικό κράνος και goggle mask με φωτισμό ,δίχως μπλούζα και με τα χρώματα της παραλαγής στο σώμα του έκανε μια τέλεια εμφάνιση η οποία ξεθέωσε τους clubbers της βραδιάς στο χορό.Με Rhythmic Noise και Industrial επιλογές από το καινουργιο του album το οποίο μπρείτε να κατεβάσετε εδώ.Δεν είναι άλλωστε τυχαίο που λίγο μετά τη δημιουργία του project του,υπέγραψε με δισκογραφική εταιρία και μάλιστα ευρωπαική.

Shtraf-Bat setlist:

Από το ομώνυμο album του:
1.RODINA
2.SHTRAF-BAT
3.IMPERO
4.MELODIC PULSE

Από το EP του:
5.SIX-ZERO
6.OMEGA

Η ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα στην οποία άφησε ο Shtraf-Bat το club συνεχίστηκε από τους φοβερούς resident djs του 7Sins , George P. και Antoni.S(Kernel Panic) με ότι πιο Cutting Edge Electro|Noise|Industrial|TBM ήχους κυκλοφορούν και όχι μόνο.

Η διάθεση όλων στο full,η ώρα 2.45,φωτογράφοι παντου. Ο SOMAN μετά από ένα σύντομο sound check στο οποίο ακούσαμε μεταξύ άλλων και το remix του από το ‘True Faith’ tων New Order το οποίο περιλαμβάνεται και στο νέο του album , ήταν έτοιμος για την εμφάνιση του.

Περιττό ίσως να αναφέρω τις αναμνήσεις μου από την προηγούμενη εμφάνιση του Kolja Trelle από την Front of House Promotion το 2007 στον ίδιο χώρο που ήταν τότε γνωστός ως Underworld. Διαφορετικός κόσμος,άλλο όνομα στο club ωστόσο η ίδια διάθεση και πανικός όπως τότε.

Ο SOMAN ξεκίνησε καλησπερίζοντας όλο το κόσμο στο 7Sins club. Φωνές,Πανικός και τρελή διάθεση ήταν η πρώτη αντίδραση του κόσμου.Ο Kolja ξεκίνησε να παίζει μουσική με εκρηκτικούς ήχους από τα κομμάτια του, Transmitter,Side Chain,Divine…Όλο το club βρισκόταν στο ρυθμό της δυναμικής ηχητικής των techno/noise ήχων του SOMAN! Γεμάτη κάθε γωνία του club με κόσμο,οι ιδιαίτερες εμφανίσεις,η μουσική του Soman έδιναν μια απίστευτη εικόνα στη βραδιά. Ο Kolja φορώντας ένα PVC shirt και έγχρωμα γυαλιά ,με απίστευτη διάθεση βρισκόταν σε συνεχη επικοινωνία με το κοινό του το οποίο χανόταν στους εκρηκτικούς ρυθμούς των Waste,Noistyle,Mask και άλλων. Οι καπνοί, τα φωτορυθμικά και οι ισχυροί ήχοι χαρακτήριζαν την ατμόσφαιρα του club,όσο ο SOMAN ήταν στη σκηνή. Λίγο πριν τελείωσει η εμφάνιση του έσκασε σαν βόμβα το αγαπημένο από πολλούς Noise Anthem το οποίο τίναξε τα ‘μυαλά’ όλων στον αέρα.Δεν σταμάτησε όμως εδώ. Συνέχισε με το remix tου από to γνωστο SexDrugsIndustrial kαι ολοκλήρωσε με το remix του από το Update των x-Rx αφήνοντας τους πάντες ικανοποιημένους και προφανώς ξεθεωμένους! Τον SOMAN συνόδευσε στη σκηνή χορεύοντας το εκρηκτικό δίδυμο Zirconia Starfighter και Αλεξία.

Soman-live-02

7sins_16-10-10_15 Zirconia Starfighter

Οι αντιδράσεις του κόσμου ήταν τόσο θετικές που ο SOMAN θα επιστρέψει στην Ελλάδα για ένα ακόμη live στις 5-2-2011 πάντα στο 7Sins Club.

Η βραδιά συνεχίστηκε με αγαπημένες μουσικές απο τους djs του 7Sins club μέχρι το πρωί.

SOMAN Setlist:
1. Transmitter

2. Divine

3. Side Chain

4. Waste

5. Mask (Live Version)

6. Absolution

7. Noistyle

8. Noise Anthem (Live Remix)

9. SexDrugsIndustrial (Remix)

Bonus track:

Update (Soman remix)